Miten voin harrastaa?

Speedway on hyvä harrastus aloittaa jo nuorena jonka mahdollistaa perheen pienimille 3-9 vuotiaille microspeedway 50cc johon pyörät on valmistettu "kiinan" motocross pyöristä. Seuraava varsinainen speedway luokka 10-16 vuotiaille on minispeedway 80cc. Näissä luokissa harjoittelu ja kilpailut suoritetaan omilla lyhyemmillä 150-180m radoillaan!   Ensimmäinen virallinen kilpa luokka suomessa on 80cc. (85 cc/ 2t tai 150cc/ 4t.) joissa käytetään yleisimmin motocross pyörän moottoreita omilla pienemmillä speedway rungoillaan.

Isomman 500cc pyörän sarviin voi tarttua kilpailu mielessa 16vuotta täytettyään. Speedway on hyvä ponnahduslauta myös muiden ratalajien pariin mm. maarata ja jääspeedway- harrastajille! Tällä hetkellä lähimmät paikkakunnat Forssan alueelta seurata ja harrastaa speedwaytä on hieman kauempana Hyvinkäällä sekä Porissa.  Molemmilta paikkakunnilta löytyy rata isoille kuin pienemmillekin kuljettajille. Muut radat löydät suomen radat osiosta. Lähde mukaan lajin kiehtovaan maailmaan!!!